Productnieuws

LAUFEN Projectenteam en nieuwe collectie LUA

LAUFEN stelt je graag voor aan het projectenteam en de nieuwe collectie LUA. LUA is een complete badkamercollectie met een eenvoudig maar elegant en duurzaam interieurontwerp. De collectie is zeer geschikt voor projecten door de combinatie van functionaliteit en tijdloze vormen - een nieuwe standaard in design, duurzaamheid en prijs. 

Projectenteam 

In de afgelopen periode hebben wij onze interne en externe organisatie verder aangepast voor de ondersteuning van projecten in onder andere de woningbouw, het geven installatieadviezen en de invulling van een totaal badkameradvies. Het LAUFEN projectenteam voor de Nederlandse markt bestaat uit Lara Wiggers en Amber Spelbos. Lara staat je graag te woord voor advisering en ondersteuning voor jouw projecten in haar functie als Accountmanager Projecten. Amber zal in haar rol als Backoffice Projecten bereikbaar zijn voor al je vragen, technische ondersteuning, project calculaties en organisatieplanning van bezoeken in onze LAUFEN show space in Houten.  

 

Accountmanager Projecten
Lara Wiggers
lara.wiggers@laufen.nl
+31 (0)6 13005308

Backoffice projecten
Amber Spelbos
info.benelux@laufen.nl
+31 (0)33 4502090 

LUA de nieuwste collectie van LAUFEN 

De LUA collectie is een complete badkamer collectie met wastafels, waskommen, wc’s, bidets en baden. De LUA collectie kan verder aangevuld worden met de meubelserie LANI. Zowel LUA als LANI zijn ontworpen in samenwerking met de Franse designer Toan Nguyen.   

Tijdens het ontwerpen van de LUA en LANI collectie is er rekening gehouden met de wensen van de installateurs. Zo beschikt de LUA collectie naast een wandcloset met gesloten bevestiging ook over een wandcloset met open bevestiging voor een snelle en eenvoudige installatie. LAUFEN heeft hierbij aandacht besteed aan de esthetische details en het toilet en zo ontworpen dat de sifon niet zichtbaar is. De LANI meubels zijn eenvoudig in 3D te verstellen wat zorgt voor een snellere en nauwkeurige montage. De lades en deuren zijn voorzien van een softclose-mechanisme, die naar behoefte afgesteld kan worden en hebben een lange levensduur.  

Bekijk het assortiment