Productnieuws

LoooX Bathrooms | Bath Collection

De badkamercollectie van LoooX wordt steeds completer waardoor vrijwel de hele badkamer ingericht kan worden met LoooX. Een logische volgende stap is om baden op te nemen in de collectie. Met trots introduceren ze daarom: de Bath Collection. In deze collectie vind je de modellen Chill, Cool, Cool Wall en de chique Easy. Het is tijd om te ontspannen in een LoooX bad. 

 
Een vrijstaand bad is een mooie aanvulling aan de badkamer. Vrijstaande acrylbaden vind je terug in de Chill serie. Deze serie bevat baden in vier moderne kleuren. Leverbaar in een buitenzijde met kleurafwerking glanzend of mat wit, mat lichtgrijs of mat zwart. Zo past het bad perfect bij de rest van het interieur. 

Cool - vrijstaand | acryl | glanzend of mat wit

De baden uit de Cool serie hebben een tijdloos ontwerp en passen in vrijwel elke badkamer. De strakke vorm kan zowel in een modern als klassiek interieur geplaatst worden. De Cool baden zijn wit van kleur. Verkrijgbaar in een glanzende en matte variant. 

Coolwall - semi-vrijstaand | acryl | glanzend of mat wit

Een bad toevoegen aan een (bestaande) badkamer? Dat kan met de Cool Wall. Deze baden zijn semi-vrijstaand en kunnen tegen een bestaande wand geplaatst worden. Niet dol op glanzende baden? De Cool Wall is ook verkrijgbaar in een mat witte variant. 

Easy - vrijstaand | mineraal marmer met gelcoat toplaag | mat wit

Het Easy bad wordt vervaardigd uit mineraal marmer met een gelcoat toplaag. Het heeft een matte uitstraling dat perfect gecombineerd kan worden met andere materialen in de badkamer zoals solid surface. Plaats het bad vrij in de ruimte en maak een statement in jouw badkamer. 

Alle baden zijn vanaf heden leverbaar.  

Heb je vragen over collectie baden van LoooX? Bekijk dan alle info op de website looox.nl/bath-collection/ of neem contact op met de bij jou bekende LoooX accountmanager.

Meer badkamerinspiratie opdoen? Bekijk het op social media. Je vindt LoooX via @loooxbathrooms.