Bedrijfsnieuws

Maak kennis met ons nieuwe gezicht: Gévier

Zeven jaar geleden fuseerden de bedrijven Gévier en Dales Sanitair tot sanitairgroothandel GévierDales. Nu is het tijd voor de volgende stap. Dit doen we door de samengestelde naam los te laten. Voortaan heten we simpelweg Gévier. Niet in het rood, maar in het Dales-blauw. Een perfecte symboliek van de historie van ons bedrijf.

Bij een nieuwe naam hoort een nieuw logo, met daarin het familiewapen van de Rensa Family. Een familiebedrijf waar we met trots deel van uitmaken. 

Ons nieuwe logo geeft nog beter aan op welk vlak wij willen uitblinken; badkamers. Dit doen we met dezelfde inzet en hetzelfde enthousiasme als je van ons gewend bent.

Webshop

Ons nieuwe gezicht heeft ook een nieuwe website én een nieuwe webshop. Voortaan vind je alles wat je van ons gewend bent, op één overzichtelijke plek: gevier.nl.

Assortiment

Zo kun je – waar en wanneer jij dat wilt – snel producten in ons assortiment vinden én vergelijken, zie je direct gerelateerde producten en kun je die met één druk op de knop bestellen.

Je leest er het laatste nieuws over producten en ontwikkelingen uit de installatiebranche en kunt er alles vinden over onze diensten en oplossingen.

Altijd een goede weergave

En niet onbelangrijk: of de site nu op een laptop, tablet of smartphone wordt bekeken, de weergave past zich automatisch aan de schermgrootte aan.

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over het bestellen op deze website, garantie of jouw persoonlijke condities en account?

Bekijk HIER de meestgestelde vragen en antwoorden.