Productnieuws

MAT ZWART

Enkele jaren geleden ontstond er een trend in badkamers, wellness ruimtes enz. met het gebruiken van mat zwarte elementen, zoals spiegels, douchekoppen, douchewanden. Deze trend is inmiddels een vaste waarde geworden in het ontwerpen m.b.t. de verschillende badkamers stijlen, zoals moderne badkamers, industriele badkamers, design badkamers, betonlook badkamers. Ook het toepassen van mat zwarte afvoeren, zoals douchegoten en doucheputten speelt hierin steeds een belangrijkere rol. 

Bij van den Berg Afvoerputten begrepen ze al snel dat deze trend blijvend is en zijn er in het uitgebreide assortiment een exclusieve selectie douchegoten en doucheputten in een mat zwarte uitvoering uit voorraad leverbaar.

Zo zijn er mat zwarte roestvrijstalen Premium Line douchegoten in de afmetingen 700 – 800 en 900 mm, standaard voorzien van een zgn. blind deksel en kunststof douchegoten met een roestvrijstalen blind deksel, afm. 600 – 700 – 800 – 900 en 1000 mm, het deksel kan omgedraaid worden gebruikt als betegel-baar deksel. 

Als doucheput is er een roestvrijstalen uitvoering 146 x 146 mm met een universele en handige aansluiting; 1 doucheput met een horizontale of verticale aansluiting 50 mm. 

Een extra mogelijkheid is dat wij alle roestvrijstalen producten kunnen coaten in iedere gewenste RAL kleur.

Alle van den Berg afvoer producten worden op Nederlandse bodem geproduceerd, dat is niet alleen een pluspunt in het beperken van CO2 uitstoot maar ook omdat er geen lange afstanden te hoeven worden overbrugd en het is tevens goed voor de lokale economie en de leversnelheid van onze producten.

Bekijk het assortiment