Productnieuws

Met Leev staat de badkamer er weer gekleurd op

Voor de nieuwe accessoiresserie Leev ontving Geesa een erkenning van Goed Industrieel Ontwerp. Altijd fijn als onafhankelijke kenners zeggen dat je iets echt goed ontwikkeld hebt.  

Huiselijke sfeer 

In de badkamer wil je je thuis voelen en ontspannen. Dat werkt het beste als sfeer en design aansluiten bij de rest van je interieur. De designers van Geesa lieten zich voor de modulaire badkamerplank Leev inspireren door actuele designelementen. Sleutelwoorden: veel opbergruimte, gemakkelijk combineren met andere accessoires, living karakter. Zo maakt Leev de badkamer tot een van de ruimtes die bepalen wat je thuis is.  

Modulair, dus individueel 

Het design van Leev is tegelijk sober en rijk aan variatie. Want je kunt tal van accessoires toevoegen aan het planchet. Zoals een dubbele toiletrolhouder zonder klep, een handdoekhaak, een handdoekring en een handdoekrek. Allen zijn verkrijgbaar in black, chrome en stainless steel. De haak voor een wisser is er uitsluitend in black. Zo kan iedere consument een veelzijdig opbergwonder kiezen naar eigen smaak en maat. De black planchetten zijn er in 28, 40, 60 en 80 cm. 

Daarnaast omvat Leev een aantal klant-en-klaar gecombineerde planchetten. Bijvoorbeeld met toiletrolhouder met/zonder klep, met handdoekhaak en zeepdispenser, met een drinkglas, met douchemand, met ….. Het planchet is black, de gecombineerde accessoires black, chrome of stainless steel.  

Heel mooi met Nemox 

De zeer strakke vormen van Leev passen fraai bij de reeks Nemox accessoires. Zo is het gemakkelijk om nog meer kleur in de badkamer te brengen. Bijvoorbeeld dat black met de Nemox brushed gold toiletborstel met houder, zeepdispenser of handdoekhaak.  

Materiaal en garantie 

De collectie Leev is vervaardigd uit aluminium, RVS, glas en ABS. Op alle accessoires 15 jaar garantie.  

Bekijk het assortiment