Productnieuws

Nieuw bij Gévier: HÜPPE Select+

Dit is de perfecte wellness-oase!  Zo mooi en zo comfortabel kun je ook douchen, zelfs binnen een kleine ruimte! Met HÜPPE Select+ heb je niet alleen voldoende aflegvlakken binnen de douche en een handdoek binnen handbereik.

Het veelzijdige accessoirresysteem HÜPPE Select+ vult nu elke moderne Walk-In douche perfect aan en kan heel eenvoudig zonder lastig boorwerk worden aangebracht op de tegelwand.

Inspiratie

De veelzijdige accessoires van HÜPPE Select+ zijn niet alleen nuttig in de badkamer, ze zijn een absolute comfortfactor en zorgen voor sterke visuele accenten. Elk individueel accessoire maakt jouw douche tot een esthetisch middelpunt in de badkamer.

Montage zonder boren

De badkameraccessoires van HÜPPE Select+ vormen de perfecte technische oplossing voor een optimale douchebeleving. Mirror, Tablet en Drybox, worden in een voeg loos schuifgeleidingssysteem aan het profiel bevestigd, zonder extra boringen in de tegels.

Design

Tijdloos mooi. Beter kan het design van de HÜPPE Select+ accessoires niet worden omschreven. Consequent minimalisme zonder scherpe randen, dankzij vlakke oppervlakken die eenvoudig kunnen worden gereinigd. Voor de dagelijkse reiniging kan het glas met een wisser overal eenvoudig worden bereikt, indien nodig kunnen de accessoires ook eenvoudig worden verwijderd.

Kleuren en glas

De profielen va de HÜPPE Select+ zijn verkrijgbaar in zilvermat of in de trendkleur Black Edition. Beide zijn in perfecte harmonie met de alleenstaande zijwand van de Walk-In-douche, waarvan het heldere glas met een dikte van 10 mm een robuuste, esthetische uitstraling geeft.

Je ontvangt HÜPPE Select+ naar wens met Anti-Plaque-coating en in zes uitvoeringen tot een maximale breedte van 1400 mm. Zelfs zijwanden uit een van de andere HÜPPE-series, kunnen met de HÜPPE Select+ Kit worden uitgebreid tot een uniek en praktische opbergsysteem.

Uitvoeringen

Tot de basisuitvoering van de Walk-In-douche HÜPPE Select+, behoren met de alleenstaande zijwand ook de Shelf en Tablet. De Wiper, Mirror, Drybox en andere Tablets kunt u optioneel geheel naar uw persoonlijke behoeften toevoegen