Productnieuws

Nieuw: de complete badkamercollectie LUA van LAUFEN

LAUFEN introduceert de nieuwste collectie LUA, geschikt voor de zakelijke- en particuliere markt. De basisvorm van de LUA-collectie is ovaal en daarmee elegant maar ook functioneel. Van keramische objecten, badkuipen, spiegels en kranen tot de bijbehorende LANI-meubelset, de serie biedt oplossingen die tot in het kleinste detail zijn doordacht.

Geschikt voor projecten

Tijdens het ontwerpen van de LUA en LANI collectie is er rekening gehouden met de wensen van de installateurs. Zo beschikt de LUA collectie naast een wandcloset met gesloten bevestiging ook over een wandcloset met open bevestiging voor een snelle en eenvoudige installatie. LAUFEN heeft hierbij aandacht besteed aan de esthetische details en het toilet en zo ontworpen dat de sifon niet zichtbaar is. De LANI meubels zijn eenvoudig in 3D te verstellen wat zorgt voor een snellere en nauwkeurige montage. De lades en deuren zijn voorzien van een softclose-mechanisme, die naar behoefte afgesteld kunnen worden en hebben een lange levensduur.

Tijdloos en elegant design

LAUFEN laat opnieuw haar expertise zien op het gebied van design, functie, productie van uitzonderlijke kwaliteit en biedt doordachte oplossingen voor de gehele badkamer. De Franse ontwerper Toan Nguyen is verantwoordelijk voor het gehele ontwerp van de collectie en heeft zo een consequent samenhangende badkamerwereld gecreëerd. Toan Nguyen kent de productievereisten van het bedrijf door jarenlange samenwerking en intensieve betrokkenheid bij de Zwitserse productie.

Mix en match

De collectie van LUA kan aangevuld worden met de meubelserie LANI voor een volledige badkamerinrichting. De meubels van LANI zijn niet alleen tijdloos maar net zoals de LUA-collectie ook functioneel. De strakke lijnen van het meubilair kunnen goed gecombineerd worden met de organische vormen van de keramiek. Naast het meubilair biedt LANI ook bijpassende handdoekhouders, verkrijgbaar in chroom, mat wit en mat zwart. Uiteraard is de meubelserie ook te combineren met andere LAUFEN collecties zoals KARTELL • LAUFEN, Living, Pro en Palace. 

Bekijk het assortiment