Productnieuws

Nieuw in het assortiment: Zehnder designradiatoren

De oplettende kijker is het misschien al opgevallen; in onze showrooms in Bunnik en Drachten zijn allemaal nieuwe designradiatoren te bewonderen van het merk Zehnder. Zehnder is een Zwitsers familiebedrijf en in Europa marktleider op het gebied van elektrische designradiatoren. Het omvangrijke Zehnder productassortiment biedt je vrijwel onbeperkte keuzevrijheid op het gebied van design, kleur, functionaliteit, prestatie en prijs.

 

Prachtig design 


Zehnder biedt u uiteenlopende verwarmingsoplossingen voor zowel woningbouw als utiliteit, in nieuwbouw en renovatie. Of je klant nu voor ingetogen basic of juist uitgesproken modern gaat, het is allemaal mogelijk. Alle radiatoren hebben een ruime buizenafstand waardoor een handdoek gemakkelijk kan worden opgehangen. Los van de prachtige designs is er een ding wat alle Zehnder handdoekradiatoren met elkaar verbindt en dat is de uitmuntende Zwitserse kwaliteit. 

Energiezuinig verwarmen 


Naast comfort en design investeert Zehnder in de ontwikkeling van energiezuinige- en moderne energieconcepten. Alle Zehnder radiatoren zijn ook in een elektrische uitvoering verkrijgbaar. Voor je gemak 100% stekkerklaar geleverd en in veel gevallen uitgevoerd met een geïntegreerd elektropatroon met aparte bediening. Daarnaast is een groot gedeelte van de radiatoren geschikt voor Lage Temperatuur Verwarming. 

Vrijwel onbeperkte keuzevrijheid 


Het omvangrijke Zehnder productassortiment biedt je vrijwel onbeperkte keuzevrijheid op het gebied van design, kleur, functionaliteit, prestatie en prijs. Voor ieder budget en voor iedere badkamer is Zehnder kwaliteit toe te passen. Kom inspiratie opdoen in een van onze showrooms of kijk op de site www.zehnder.nl voor meer productinformatie.