Productnieuws

Novellini D-SIGN douchedeur: maatwerk tot op de millimeter

Ben je op zoek naar een mooie douchedeur die exact in de douchenis past? Kies dan voor de D-SIGN douchedeur van Novellini. Deze douchedeur wordt tot op de millimeter nauwkeurig op maat gemaakt. Bovendien is er nog een uitgebreide lijst aan opties waardoor de douchedeur nog verder naar je persoonlijke smaak kunt samenstellen.

Stijlvol maatwerk met de D-SIGN glazen douchedeur

Om de perfecte maatvoering te kunnen garanderen komt Novellini zelf langs om de douchedeur in te meten (maximale breedte 100 cm, maximale hoogte 200 cm). Je hebt de keuze uit transparant glas voor een gevoel van vrijheid of glas met satinband voor een intiemere douchesfeer. Sinds kort is de D-SIGN ook leverbaar met getint grijs glas voor een stijlvolle ambiance. Ook zijn er optionele handgrepen verkrijgbaar in plaats van de vingergreep: een modern design (rond of langwerpig) in de populaire kleur zwart of in een verchroomde uitvoering. Door de uitbreiding met grijs glas en zwarte handgrepen en scharnieren past de D-SIGN ook uitstekend bij de nieuwste badkamerstijlen zoals industrieel en sober & chique.

Moderne scharnieren van topkwaliteit

De D-SIGN douchedeur kenmerkt zich door de moderne, solide designscharnieren die in het uitgekiende ontwerp mooi zijn weggewerkt. Buiten de 15° terugloopzone blijft de douchedeur in elke positie staan en bij alle posities daarbinnen loopt hij automatisch terug naar het instelbare nulpunt.

Bekijk het assortiment