Productnieuws

Proost op 15 miljoen Kermi doucheschermen

15 miljoen kilometer is 375x de aarde rond. In Plattling in Niederbayern zijn al 15 miljoen doucheafscheidingen geproduceerd. Een speciale gelegenheid om dat te vieren en 15 miljoen redenen om DANK JE WEL te zeggen voor het vertrouwen in Kermi.

Kermi doucheschermen door de jaren heen

Achter Kermi douchedesign gaat enorm veel passie voor de ontwikkeling en productie van hoogwaardige douche-oplossingen schuil. Vanaf de productie in 1976 en het eerste doucheafscheidingen, de Isola Standard, tot aan de pure en unieke schuifdeur NICA vandaag, zijn de ontwikkelingen snel gegaan. Door de continue capaciteitsuitbreiding op de locatie Plattling en de bijbehorende optimalisatie van de productieprocessen heeft Kermi douchedesign zich gevestigd als een van de toonaangevende leveranciers in Europa.

Uniek assortiment

Kermi biedt een breed scala aan producten met een reeks varianten voor elke eis en voor elke badkamer. Dit omvat walk-in oplossingen, doucheafscheidingen met beslag of doucheafscheidingen met profiel.

Kermi viert 15 miljoen geproduceerde doucheschermen!

Dat betekent 15 miljoen keer topkwaliteit "Made in Germany" in combinatie met uitgekiende en jarenlang beproefde techniek. Dat zou niet mogelijk zijn geweest zonder de trouwe Kermi klanten en de unieke Kermi familie. Samen hebben we alle reden om te vieren. Proost op Kermi!

Proost op 15 miljoen doucheafscheidingen!

Bekijk het assortiment