Productnieuws

Snelle en eenvoudige installatie met GROHE Rapido Smartbox

Als je iets moet installeren zijn er twee dingen belangrijk: efficiëntie en eenvoud. Daarom is het GROHE Rapido SmartBox-systeem de ideale keuze voor de installateur bij het realiseren van een inbouwdouche. Eén installatiebox met onbeperkte mogelijkheden.

Het werken met inbouwkranen is zowel optisch als qua ruimtegebruik ideaal in de badkamer. Het Rapido Smartbox inbouwdeel is slechts 75 mm diep en heeft 3 uitgangen. De muurplaat van het opbouwdeel is slechts 100 mm diep en de totale diepte voor de wand wordt nooit meer dan 43 mm. Dit zorgt voor elegantie en de luxe van meer ruimte in je douche. De Rapido Smartbox is makkelijk te installeren en kan zelfs achteraf worden ingebouwd. Er wordt gebruik gemaakt van zijdelingse montage en er is geen bankschroef nodig wanneer je de Rapido Smartbox gaat installeren.

Drukken, draaien, douchen
De SmartControl inbouwdouches beschikken over het Rapido Smartbox inbouwdeel. SmartControl heeft veel opties voor je klanten en is zowel als inbouw- als opbouwvariant verkrijgbaar. Deze douche is verkrijgbaar in verschillende kleuropties. Evenals SmartControl opbouw wordt ook de inbouwvariant via knoppen bediend. Indrukken om de straal naar keuze te activeren en draaien voor het volume. Hierbij heb je de keuze uit de handdouche, de PureRain-straal en de ingebouwde ActiveRain-straal. Verder heeft de inbouwplaat een afdichtsysteem wat ervoor zorgt dat er geen water door de wand kan dringen. Kortom geeft GROHE SmartControl luxe, gemak en comfort aan de badkamer.

Tussen 1 oktober 2022 en 1 januari 2023 maakt GROHE SmartControl douches extra aantrekkelijk voor consumenten, want dan krijgt men tot wel €100 cashback.

Bekijk het assortiment