Productnieuws

Totaaloplossingen voor stijlvol kraanwerk

Paffoni biedt Italiaans design in badkamerkranen aan een uitstekende prijs-kwaliteit. Hun verfijnd en functioneel aanbod trekken ze nu door in de nieuwe reeksen Jo, Joker en Tilt en in nieuwe oplossingen zoals de Modular Box en Compact Box. Je vindt de producten van deze Italiaanse fabrikant en marktleider bij BSC.

Inbouwdouchemengkranen, vrijstaande wastafelmengkranen, muuruitlopen, stopkranen of oplossingen die een eenvoudige installatie van douche- en badsystemen mogelijk maken. Paffoni heeft een totaalassortiment in huis. In drie nieuwe reeksen tillen ze design naar een hoger niveau. 

Functioneel design 

Paffoni stelt Jo, Joker en Tilt voor. Drie nieuwe series die een oplossing bieden voor iedere sanitaire toepassing, van landelijke tot moderne badkamers. Waar Jo gelijk staat aan veelzijdige stevigheid met ronde oppervlakken en een geometrisch ontwerp, geniet de Joker-serie van een eenvoudige, functionele en dynamische vormgeving. Beide reeksen zijn beschikbaar in chroom en in matzwart. 

Met Tilt gaat Paffoni nog een stapje verder. Het stijlvolle en minimalistische design straalt een zekere zachtheid uit. Deze is beschikbaar in chroom, matwit, matzwart en rvs. Bij de drie series staan functionaliteit en kwaliteit voorop. 

Modulaire inbouwoplossingen voor douche en bad 

Op diezelfde functionaliteit reken je ook bij de nieuwe Modular Box en Compact Box. Beide garanderen een eenvoudige installatie door een handig inbouwframe waarin alle componenten worden samengebracht. Je plaatst ze in elk type muur en ze zijn verkrijgbaar in alle trendkleuren en in verschillende combinaties. Een flexibel systeem dat voldoet aan de meest uiteenlopende eisen.  

Waar de Modular Box met een rond design geschikt is voor thermostatische bad- en douchesystemen met 2 tot 3 uitgangen, laat de Compact Box 1 tot 3 uitgangen toe voor keramisch en thermostatisch binnenwerk. En dat in een ronde of vierkante uitvoering van de greep en de muurplaat. 

Bekijk het assortiment