Productnieuws

TwistFlush: innovatieve spoeltechnologie

Maak kennis met het nieuwe Subway 3.0 toilet van Villeroy & Boch. Deze is voorzien van de innovatieve spoeltechnologie TwistFlush. Hierbij wordt een optimale spoeling gecombineerd met waterbesparing. Met een krachtige draaikolk van wervelend water spoelt TwistFlush op bijzonder stille wijze het toilet grondig en hygiënisch schoon.

Het toilet uit de nieuwe Subway 3.0 collectie van Villeroy & Boch heeft een nieuw spoelsysteem, TwistFlush. Een gecontroleerde stroom van wervelend water genereert een zeer krachtige draaikolk in de kegelvormige pot waardoor vrijwel de gehele binnenzijde van het closet wordt schoongespoeld. Dankzij de gladde en strakke wanden kan vuil zich bovendien nauwelijks hechten. De sterke spoeling doet de rest. Een toiletborstel is daardoor nauwelijks meer nodig is.  

Een TwistFlush toilet heeft slechts 4,5 liter water nodig voor een grote spoeling en slechts 3 liter voor een kleine. En omdat deze zo krachtig is, is één spoeling meestal voldoende. Hierdoor bespaart men water bij elk gebruik, tot wel 19.700* liter per jaar. Bovendien overtreft deze spoeltechnologie de standaardeisen**. 

Optioneel is het toilet verkrijgbaar met CeramicPlus; dankzij deze toplaag wordt het schoonmaken nog eenvoudiger en door AntiBac vermindert de bacteriëngroei zelfs met 99,9%. Bovendien wordt elke druppel water gebruikt voor de spoeling waardoor dit geen spetters geeft over de rand. De verspreiding van aerosolen wordt zo aanzienlijk gereduceerd voor een optimale hygiëne. Het Subway 3.0 toilet is verkrijgbaar in glanzend of mat wit en zowel als wand- als staand closet. 

*4-persoons huishouden, vergeleken met een standaard spoeling van 6 liter. Gemiddeld gebruik: 5 x per dag/per persoon, op basis van gegevens van het Duitse Bundesamt voor milieu.  

** In overeenstemming met de Europese norm EN 997. 

Bekijk het artikel