Productnieuws

Uit liefde voor douchen. Kermi.

Als internationaal producent is Kermi één van de toonaangevende fabrikanten. Kermi produceert innovatieve douche-oplossingen voor elke generatie, alle wensen en elke badkamersituatie. 

Kwaliteit "Made in Germany" is hun handelsmerk. Diverse series zijn bekroond met talrijke designprijzen. De doucheschermen van Kermi worden gekenmerkt door hun uitzonderlijke duurzaamheid en zijn getest volgens EN 14428 (CE) en PPP 53005 (TÜV / GS). Dit zorgt voor zekerheid in het gebruik met betrekking tot stabiliteit, spatwaterbescherming en onderhoudsgemak. Ongeacht of het douchescherm met 3 mm of 10 mm dik veiligheidsglas is uitgevoerd. 

De uitzonderlijke levensduur van de producten en de 20 jaar verkrijgbaarheidsgarantie  

van reserve-onderdelen, ook als een serie/product is stopgezet, zorgt ervoor Kermi dat de klant van de Kermi-douchescherm kan blijven genieten. 

Kermi biedt innovatieve en speciale douche-oplossingen voor alle generaties, levensstijlen en woonvormen. Voor nieuwbouw en renovatie, van woningbouw tot een privé-oase van wellness. 

Elke douchescherm is uniek in zijn eigenschappen. De geselecteerde series komen uit verschillende prijssegmenten: Basic, Medium en Premium, voor verschillende budgetten.  

De LIGA-serie is bijvoorbeeld de zogenaamde alleskunner in het instapprijssegment, dankzij een enorme verscheidenheid aan mogelijkheden in het assortiment. De WALK-IN XC voldoet met zijn minimalistische design en 10 mm dik enkelvoudig veiligheidsglas, zonder enige stabilisatie, aan de eisen van de Nederlandse markt. 

Het professionele pre- en aftersalesteam bestaat uit een buitendienstteam, een backofficemedewerker en een serviceteam. Ze staan ​​elke dag klaar, vijf dagen per week, voor alle vragen op het gebied van sanitair. 

Sinds 1976 levert Kermi aan landen in heel Europa. Kwaliteit "Made in Germany". 

Bekijk het assortiment