Productnieuws

De veelzijdigheid van een Schell

De veelzijdigheid van een Schell hoekstopkraan blijft je verrassen. Voor iedere situatie en iedere wens een oplossing, alles voor kwaliteit van drinkwater, comfort en veiligheid.

De kwaliteit van een Schell hoekstopkraan is bekend maar dat de toepasbaarheid zo veelzijdig kan zijn blijft mensen verrassen.

Zo kent Schell een toevoeging van een filter in een unieke vorm. Zonder dat de waterdruk van de kraan gehaald hoeft te worden kan het filter schoongemaakt worden. De fijne structuur vangt zandkorrels af zodat kwetsbare onderdelen beschermd zijn.

Afgelopen jaren heeft Schell tevens flink ingezet op drinkwaterbeheer. Belangrijk is dan de controle op de watertemperatuur maar ook de controle op de waterkwaliteit. Beide opties worden geboden om vanaf de tappunten te controleren.

Ook de veiligheid van de uitstroom temperatuur is niet vergeten. Naast de optie van thermische desinfectie van het tappunt kan ook de verbranding voorkomen worden.

Naast deze veelzijdigheid is Schell in staat om voor vrijwel ieder gebouw en ieder tappunt een elektronische kraan te leveren. Deze kranen kunnen op gewenste tijden spoelen waarbij ook de spoelgegevens gelogd worden. Kijk voor meer info over ons programma op www.schell.eu. 

Bekijk het assortiment