Productnieuws

Veiligheid voorop met een GROHE-thermostaatkraan

GROHE-thermostaatkranen zijn veilig, functioneel, betrouwbaar en ze zien er ook nog eens mooi uit. Ontdek de GROHE CoolTouch thermostaatkranen die nooit te heet worden om vast te pakken. Optimale veiligheid en comfort! 

Consumenten hebben strenge eisen op het gebied van veiligheid. Logisch, want niemand wil zich aan een hete kraan branden tijdens het douchen. Diverse GROHE thermostaatkranen beschikken daarom over de GROHE CoolTouch-technologie die ervoor zorgt dat de buitenkant van de kraan nooit te heet wordt om vast te pakken. Deze technologie vind je in de Grohtherm SmartControl, Grohtherm 3000 Cosmopolitan, Grohtherm 2000, Grohtherm 1000 en Grohtherm 1000 Performance. 

Nauwkeurige temperatuurregeling 

Verder zijn GROHE-thermostaatkranen uitgerust met de GROHE TurboStat-technologie. Deze functie zorgt ervoor dat de thermostaten snel en nauwkeurig reageren op plotselinge veranderingen in waterdruk en -temperatuur, en zo de watertemperatuur constant houden tijdens het douchen. 

De GROHE 38°C SafeStop Button voorkomt dat de temperatuur onbedoeld verhoogd en te heet wordt, terwijl de optionele SafeStop Plus de maximale watertemperatuur zelfs kan beperken tot 43°C, dat vooral in huishoudens met kinderen voor extra veiligheid zorgt. 

Grohtherm 1000 als hardloper in het assortiment 

De Grohtherm 1000 is de absolute hardloper in het GROHE assortiment. Deze CoolTouch thermostaatkraan heeft ergonomische, metalen grepen. Daarnaast is hij duurzaam want de GROHE EcoButton helpt tot 50 procent water te besparen tijdens het douchen. En deze alleskunner is ook nog eens scherp geprijsd. 

Drukken, draaien, douchen met SmartControl 

Een Grohtherm SmartControl thermostaatkraan beschikt over een innovatieve douchebediening waarmee je moeiteloos het watervolume en de temperatuur kunt aanpassen. Met de handige knoppen selecteeer je de gewenste douchestraal en schakelt je moeiteloos tussen hoofd-, handdouche of baduitloop.  

Ontdek alle GROHE thermostaatkranen op: thermostaatkraan.grohe.nl 

Bekijk het assortiment
 
 
Meer weten over Grohe?