Productnieuws

WISA XS wc front

Mat zwart in de badkamer is dit jaar een echte trend. De kleur zorgt voor contrast en het creëert een stoere, maar luxe uitstraling. Daarnaast is zwart een makkelijke kleur om met je badkamermeubels te combineren. Je kan het mengen met verschillende materialen zoals marmer en hout om je een echt spa gevoel te geven. Daarom heeft WISA een bekend bedieningspaneel in een nieuw jasje gestoken.

Delos mat zwart

Het kunststof bedieningspaneel Delos is vervaardigd uit ABS en nu ook verkrijgbaar in mat zwart. Het paneel is uitgevoerd met dual flush toetsen, waarmee gekozen kan worden voor een kleine spoeling van 3 liter of een grote spoeling van 6 liter. Er is ook een variant met spoelonderbreking welke tevens geschikt is voor het WISA XS urinoir element.

Voor een hoger niveau: WISA XS wc front 114

Met een WISA XS 114 inbouwsysteem is het mogelijk om het wandcloset 4 cm hoger te monteren dan de standaard 40 cm zonder dat er extra wandtegels gebruikt hoeven te worden. Het element is slechts 38 cm breed en traploos in hoogte én diepte te verstellen. Eenvoudig af te monteren met een van de bedieningspanelen uit de WISA XS serie zoals de Delos DF kunststof mat zwart.

Bekijk het assortiment